مقاله بررسی تنوع ژنتیکی چند ژنوتیپ آلبالو با استفاده از نشانگر ا

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی چند ژنوتیپ آلبالو با استفاده از نشانگر اسدراسدر آر در استان خراسان رضوی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی چند ژنوتیپ آلبالو با استفاده از نشانگر اسدراسدر آر در استان خراسان رضوی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی چند ژنوتیپ آلبالو با استفاده از نشانگر اسدراسدر آر در استان خراسان رضوی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی چند ژنوتیپ آلبالو با استفاده از نشانگر اسدراسدر آر در استان خراسان رضوی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
محمود رضا کریمی شهری – عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی
ابراهیم گنجی مقدم – عضوهیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی
ویدا دهواری – کارشناس ارشد بیوتکنولوژی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی
نگار قزل سفلو – کارشناس ارشد بیماری شناسی گیاهی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی
چکیده:
آلبالو یکی از محصولات باغی مهم در استان خراسان رضوی به شمار می رود. در این تحقیق، تنوع ژنتیکی 10 ژنوتیپ آلبالو موجود در کلکسیون تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی استان خراسان رضوی با استفاده ازآغازگرهای ریزماهواره مورد بررسی گرفت. پس از استخراج دی ان ای به روش CTAB ، نمونه ها به وسیله 20 آغازگر ریزماهواره در واکنش پی سی آر تکثیر گردیدند. از بین آغازگرهای مورد بررسی در نهایت 12 آغازگر که تولید باندهای پلی مورفیسم نمودند جهت بررسی تنوع مورد استفاده قرار گرفتند. آغازگرهای اس اس آر در مجموع 56 آلل در محدوده 130 تا 280 جفت باز تولید کردند که همگی چند شکل بودند. میانگین تعداد آلل های مشاهده شده 4/6 آلل به ازای هر آغازگرمحاسبه گردید تجزیه خوشه ای ژنوتیپ ها براساس ضریب تشابه جاکارد و با استفاده از روش UPGMA انجام شد. در دندروگرام بدست آمده ژنوتیپ های مورد بررسی در دو گروه اصلی قرار گرفتند. بیشترین میزان تشابه بین ژنوتیپ های کلاته نو و سیگانی و کمترین تشابه بین رقم چمپا و زشک مشاهده شد.نتایج تحقیق انجام گرفته نشان داد که تکنیک اس اس آر توانایی تفکیک ژنوتیپ های آلبالو و تعیین میزان تنوع در بین آنها را داراست.

کلمات کلیدی :
» نظر